EUROLIFE Broker de Asigurare

Licență

EUROLIFE Broker de Asigurare este unul dintre cei mai importanţi consultanţi financiari pe piaţa asigurărilor de viaţă din Moldova. Bazându-se pe experienţa vastă şi know-how-ul concernului internaţional, compania a câştigat chiar de la începutul activităţii sale poziţii de lider printre intermediarii de asigurare de viaţă şi în prezent este cea mai mare companie în acest domeniu.

Urmându-şi motto-ul „Together on the Top” – „Împreună spre culmi”, Eurolife Broker de Asigurare îşi construieşte activitatea pe principii de încredere, relaţii de parteneriat şi muncă în echipă. Fiecare client, colaborator şi partener al Eurolife Broker de Asigurare beneficiază de avantajele unei companii europene moderne, care ocupă locul de frunte pe piaţa asigurărilor de viaţă din Moldova.

Colaboratorilor săi Eurolife Broker de Asigurare le oferă instruiri de calitate, şanse extraordinare de avansare în carieră şi posibilitatea de a se realiza şi de a-şi asigura stabilitatea financiară. Pentru consultanţii companiei colaborarea cu echipa internaţională Eurolife devine nu doar o activitate profesională interesantă, ci şi un stil de viaţă.

Clienţii companiei beneficiază de consultări calificate şi soluţii individuale în domeniul asigurărilor de viaţă.

Partenerul „Eurolife Broker de Asigurare” – GRAWE CARAT Asigurări – este una dintre cele mai bine cotate companii de asigurare de viaţă din Moldova, ceea ce garantează clienţilor noştri fiabilitate maximă.